Med

Prodajemo suncokretov med na malo u kilogramskim pakovanjima po ceni od 600 dinara za 1kg.

Za kupovinu veće količine meda (na veliko), cena je po dogovoru!


Pčelinjak Tijana najviše proizvodi suncokretov med i to je nama glavna paša na koju se fokusiramo.Veći deo proizvedenog meda prodamo velikim otkupljivačima.

Med predstavlja najdivniji proizvod koji nam je priroda podarila. On sadrži skoro sve sastojke koji grade ljudski organizam. Pčele proizvode med u svojim malim telima i daju nam divan prirodni eliksir koji uvek treba imati u domu i koristiti u ishrani.
Često je pitanje da li je normalno da se med kristališe? Odgovor je, da. PRAVI MED SE VREMENOM KRISTALIŠE I PO TOME SE RAZLIKUJE OD FALSIFIKATA!Kada se podigne kašičica umočena u tegli meda, med sa nje treba da curi u vidu neprekidne niti. Kada se zatvorena tegla sa medom prevrne, na vrhu tegle se formira vazdušni mehur i to nam govori da je med prirodan. Kada med koristimo za zaslađivanje toplih napitaka, kao sto je čaj, treba sačekati da se napitak prvo prohladi na temperaturu ispod 55 stepeni, da ne bi izgubio svoja lekovita svojstva.
Da li je komercijalni kupovni med bolji od lokalnog?NIKAKO!!!Uvek kupujte med od pčelara koga lično poznajete i kome verujete.Ukoliko kupite med sa Pčelinjaka Tijana mi Vam garantujemo kvalitet kome ćete se uvek vraćati.
Prijatno Vam i živi bili.

Prodajemo više vrsta medova iz 2021. godine.
U ponudi imamo:
  • Bagremov
  • Lipov
  • Suncokretov
  • Repicin
  • Cvetni
Za Vas predlažemo cvetni med koji u sebi ima mešavinu više vrsta meda. Cena zavisi od količine.

Veća količina = Niža cenaZa ostale informacije pozovite na telefon +381 60/0-781-138 Ukoliko kupite med sa Pčelinjaka Tijana mi Vam garantujemo kvalitet kome ćete se uvek vraćati.
Prijatno Vam i živi bili.

LINK VIDEO KLIPA
Copyright © 2015 Pčelinjak Tijana - ažurirano 09.09.2017.