Video

Pogledajte video snimke sa našeg pčelinjaka

Košnica Rodna Voja (RV) na šest nastavaka (puna meda)

Kontrolno dimljenje protiv varoe

Moje izlaganje o iskustvu rada sa Bajkalom.

Moje predavanje u Bačkoj Topoli

Završnica predavanja uz opuštajuću muziku

Pregled pčela na paši uljane repice

Pregled pčela na paši uljane repice drugi deo

Pregled pčela na paši uljane repice drugi deo

Ovo je video klip sa zazimljavanja pčelinjih društava od 08. Septembra 2017. godine gde se može videti kako se pripremaju pčelinja društva za zimu na pčelinjaku Tijana

Testiranje izdržljivosti kese sa sirupom

Moj kolega pčelar od 98kg je stao na ovu kesu i nije pukla

Dana 12.11.2017. u gostima nam je bio predsednik Saveza pčelarskih organizacija Srbije dr.sci med Rodoljub Zivadinovic. Imali smo veliku čast da nam naš predsednik održi predavanje na temu "Savremena tehnika pčelarenja u novim agroekološkim uslovima" u trajanju od dva ipo časa. Svi prisutni su mogli da čuju zaista najsavremenije i na vrlo stručan način prezentovane činjenice iz oblasti pčelarstva. Veliko Hvala gospodinu Živadinoviću što je bio gost u našoj skromnoj sredini.

26. Novembra 2017. godine u Novom Miloševu u orgranizaciji udruženja pčelara "Nektar" održalo se predavanje gospodina Sulejmana Jakupovića iz Sanskog Mosta na temu "Savremeno sakupljanje pčelinjeg otrova". Predavanju je prisustvovalo preko 60 pčelara kako iz našeg mesta tako i okoline. Čak smo imali goste iz Beograda, Novog Sada itd. Retko kada je sala u Novom Miloševu bila ovako puna i ovo predavanje je zaista bilo u svakom smislu posebno: Izuzetno zanimljiva tema, fantastičan predavač koji je pričao na ovu temu i potpuno je približio svim prisutnima i dao svima nama veoma bitne informacije o ovoj izuzetno aktuelnoj temi. Mnogo hvala našem dragom gostu gospodinu Jakupoviću, što je došao kod nas i održao nam ovo predavanje.

Copyright © 2015 Pčelinjak Tijana - ažurirano 09.09.2017.